Löneadministratör Läkarjouren 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor. Ända sedan starten 1989 har vi bedrivit verksamheten utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi har huvudkontor i Luleå, är verksamma i hela Sverige samt i Norge via vårt dotterbolag Narco Polo.

Nu söker vi en erfaren löneadministratör

Om tjänsten

Trivs du med ett arbete som innebär stort eget ansvar och vill du vara med och uppfylla löftet om god och jämlik vård tillsammans med ditt team och övriga kollegor?
Som löneadministratör fylls dina arbetsdagar av ett flertal administrativa uppgifter. Du kommer bland annat att ansvara för hela lönehanteringen, administrera pensioner och försäkringar, arbetsgivaravgifter och skatter samt arbeta med viss löpande bokföring. Vidare kommer du att vara back up till övriga ekonomiavdelningen.

Om dig

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av löneadministration. Det är meriterande om du har kunskaper i Hogia samt norsk lön och norsk redovisning.Vidare ser vi att du har en hög servicenivå och lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Arbetet ställer krav på att du är noggrann, ansvarskännande och har förmåga att prioritera. 

Tillsammans arbetar vi med ständig förbättring och effektivisering och vi tar alla ett gemensamt ansvar för verksamhetens utveckling och arbetsmiljön på kontoret.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Läkarjouren

På Läkarjouren värnar vi om varandra och hjälper varandra utvecklas. Vi är en värderingsstyrd verksamhet där våra medarbetare är vår största tillgång. Vi har ett starkt varumärke som till stor del bygger på den omsorg och professionalism som vi visar upp gentemot våra kunder och varandra. 

Om anställningen

Läkarjouren har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Läkarjouren erbjuder dig

Sex månaders provanställning

Heltidsarbete

Förmånlig friskvård

Om ansökan

Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

AnnaMaria Karlsson via 073-684 71 99
Välkommen med din ansökan!

Sökord

Löneadministratör, ekonomiassistent, läkarjouren, hogia, lönehantering, löpande bokföring, arbetsgivaravgifter, ekonomi, luleå, adecco

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ
Senaste dag: 2019-04-03
AMS-ID: 8206271

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.