Löneadministratör 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en löneadministratör ett antal dagar i veckan i ett antal månader. Utökning och förlängning möjlig för rätt person. Fri parkering och buss stannar alldeles bredvid. Industriområde just utanför centrala Luleå. Intern och extern utbildning i programvara.

Dina arbetsuppgifter

Med dryga 90 anställda så behöver ekonomifunktionen på kontoret en löneadministratör med sedvanliga uppgifter.

Vem är du?

Du har jobbat några år med löneadministration, på mindre till medelstort företag. Har du jobbat i lönesystemet AGDA är det en stor fördel annars kommer internutbildning att ges

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Veterankraft AB, Vendevägen 90, 18232 Danderyd

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Veterankraft AB, Vendevägen 90, 18232 Danderyd
Senaste dag: 2019-02-10
AMS-ID: 8099181

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.