Mark och exploateringshandläggare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Mark- och exploateringshandläggare

 

Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart samhälle för invånare, besökare och näringsliv genom samhällsplanering, näringslivsutveckling och kompetensförsörjning. I förvaltningen arbetar ca 200 medarbetare.

Under avdelningen Fysisk planering, finns enheten Plan- bygg och mark, där tjänsten är placerad. Enhetens uppdrag handlar om att omvandla visioner och idéer till attraktiva och varierande områden för boende och näringsverksamhet.

Förmågan till personlig utveckling, samarbete och professionalism är förutsättningar för att nå goda resultat i en komplex och spännande verksamhet. Enheten har totalt 16 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Som mark- och exploateringshandläggare ansvarar du för förekommande mark- och exploateringsfrågor såsom köp, försäljning och förvaltning av kommunens markreserv. Det innebär bl.a. förhandlingar och upprättande av markanvisnings – och exploateringsavtal samt andra avtal som rör markfrågor. Du bidrar i arbetet med kommunens strategiska planering. Tjänsten kan komma att innehålla handläggning av detaljplaner. Samordning och genomförande av exploateringsprojekt är en del i arbetet. Kommunens ambition är att äga strategiskt viktiga markområden för att säkra framtida projekt och exploateringar.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen med inriktning mot lantmäteri, fastighetsrätt eller annan lämplig utbildning/erfarenhet för arbete med mark- och exploateringsfrågor. Du ha erfarenhet av verksamhetsområdet, meriterande om du har goda kunskaper inom GIS, fastighetsrätt, förhandling och avtalsskrivning.

Du har ett engagemang och intresse för samhällsbyggnadsprocessen och ett hållbart samhälle. Tjänsten kräver en god förmåga att på svenska kommunicera i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat som fysisk planerare.

Som person är du bra på att lyfta blicken och se helheten. Du är van att samarbeta med andra men även att självständigt fatta beslut och driva processer. För tjänsten är ett professionellt förhållningssätt viktigt då du ger service till många aktörer, medborgare, exploatörer, interna och externa samarbetspartners och politiska nämnder. Körkort är ett krav för tjänsten.

Ytterligare information

Helén Eriksson, enhetschef Plan, bygg och mark 0911-69 71 58.

Fackliga företrädare:

Monica Lindberg för Vision, 0911-69 62 20

Margareta Erstam Akademiker Alliansen, 0911-69 61 12

 

Välkommen med din ansökan senast 18-08-19

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsv 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsv 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-08-19
AMS-ID: 7799825

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.