Markarbetare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC i Gällivare arbetar idag med ett antal projekt inom infrastrukturområdet och vi står nu i ett läge att ta oss an nya spännande utmaningar, varför vi söker dig som vill vara med i vår och Gällivares fortsatta utveckling framåt. 

Rollen hos oss

Vi söker engagerade och arbetsvilliga markarbetare.

Våra kompetenta medarbetare är vår absoluta största framgångsfaktor och grunden i ett väl fungerande projekt. För att du ska trivas och kunna bidra på bästa möjliga sätt arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling. Vi vill att du ska få en bra förståelse för helheten i projekten för att på så sätt skapa engagemang och lönsamhet.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Har du yrkesbevis inom mark, trä eller väg/anläggning är detta meriterande men inget krav.

Ritningsläsning ingår i arbetet och har du dessutom erfarenhet av VA, rörläggning, rörsvetsning, utsättning samt sten-och plattsättning så är detta ett extra plus. 

Dina egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra.

Ytterligare information

B-körkort är ett krav. BC-körkort är meriterande. Säsongsanställning.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna Lars Eriksson, projektchef, 070-325 62 83.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök så fort som möjligt, men senast 2018-03-31.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

5

Adress

NCC, Oljevägen 9, 98238 Gällivare

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

NCC

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: NCC, Oljevägen 9, 98238 Gällivare
Senaste dag: 2018-04-01
AMS-ID: 7581086

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.