Markarbetare 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu söker vi dig som är markarbetare till våra projekt i Boden!
Kom och hjälp oss att växa! Vi inom region NCC Infra North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Rollen hos oss

Vi söker engagerade och arbetsvilliga markarbetare till vår markgrupp i Luleå/Boden.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Särskilt meriterande om du har erfarenhet av arbete med VA och rörläggning. Yrkesbevis inom mark är meriterande men inget krav. Erfarenhet av ritningsläsning, utsättning samt sten- och plattsättning är ett extra plus.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Ytterligare information

Säsongsanställning med preliminär start i mitten av maj. Heltid. Dagtid.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Platscheferna Patrik Larsson via mobil 070-566 82 eller mail patrik.l.larsson@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-05-03.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

Antal tjänster

5

Adress

NCC, Box 803, 97125 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

NCC

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: NCC, Box 803, 97125 Luleå
Senaste dag: 2019-05-03
AMS-ID: 8255554

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.