Markarbetare 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Kom och hjälp oss att växa! Inom NCC Infra North ser vi positivt på framtiden och för att vi ska lyckas med alla spännande projekt behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. 

Rollen hos oss

Vi söker just nu engagerade och arbetsvilliga markarbetare till vår markgrupp i Kiruna.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Har du yrkesbevis inom mark, trä eller betong är detta meriterande men inget krav. Positivt om du genomgått utbildning Arbete på väg.

Ritningsläsning ingår i arbetet och har du dessutom erfarenhet av VA, rörläggning, utsättning samt sten-och plattsättning så är detta ett extra plus. 

Dina egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra.

Ytterligare information

B-körkort är ett krav. Säsongsanställning med preliminär start i maj. Heltid. Dagtid.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta då gärna Projektchef Håkan Sturk, 079-072 85 00.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök så fort som möjligt, dock senast 2019-04-15.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

5

Adress

NCC, Lastvägen 22, 98128 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

NCC

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: NCC, Lastvägen 22, 98128 Kiruna
Senaste dag: 2019-04-15
AMS-ID: 8145400

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.