Maskinbyggare / Svetsare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Tänk dig att du får ett uppdrag att montera ihop en sågverksmaskin. För att leverera ett bra resultat gör du justeringar på produkten så att den överensstämmer med ritningen och med din kompetens räknar du ut hur montering och svetsning görs på bästa sätt. Ingen dag är den andra lik, utan dina uppdrag varierar liksom utmaningarna. Arbetet sker dagtid, måndag till fredag.

Din profil

Det känns utvecklande för dig att varje dag ställas inför uppdrag som utmanar ditt logiska tänkande och förmåga att lösa problem. I grunden har du en svetsutbildning, eller annan likvärdig verkstadsutbildning, som gör att du med din materialkännedom kan tänka utanför boxen för att hitta lösningar som underlättar arbetet och förbättrar slutresultatet. Det kan du göra tack vare dina utmärkta kunskaper i ritningsläsning och pneumatik. Det är positivt om du har tidigare erfarenheter av att bygga maskiner eller montage i fält.

Är du rätt person för tjänsten finns det goda möjligheter till anställning hos kunden.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Marie Lundin 073-351 27 30 eller Emma Sjödin 073-351 27 54.

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå
Senaste dag: 2018-03-30
AMS-ID: 7616167

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.