Maskinoperatör / truckförare till Lindab i Luleå! 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Jobbeskrivning

Just nu söker vi två maskinoperatör med vana att köra truck till vår kund Lindab i Luleå, med önskad start 30 juli. Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.

Arbetet består i lika delar av att både agera som maskinoperatör och truckförare. Vi ser gärna att du som söker har industrivana, erfarenhet av att köra truck samt datorvana då alla maskiner får ut sina arbetsorder via kundens affärssystem.

Arbetstiderna är två-skift där du jobbar dagtid ena veckan och kvällstid andra veckan.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och du ska trivas att arbeta i grupp. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning hos kund.
Vi söker dig som har:

  • Truckkort kategori B1, B4 och B6
  • Datorvana
  • Industrivana

Meriterande är

– Traverskort

Intervjuar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Antal tjänster

2

Adress

Uniflex Sverige AB, Kungsgatan 23, 97231 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Uniflex Sverige AB, Kungsgatan 23, 97231 Luleå
Senaste dag: 2018-07-08
AMS-ID: 7776835

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.