Medicinsk sekreterare, Arjeplogs hälsocentral 26 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Arjeplogs hälsocentral
Referensnummer: 196133

Om arbetsplatsen

Arjeplog, vackert belägen vid Hornavan i Lappland, är en kommun med ca 2900 invånare. Arjeplogs hälsocentral är en arbetsplats med 18 anställda och drygt 2700 listade patienter. På hälsocentralen finns läkarmottagning, laboratorium, sjuksköterskemottagning, BVC och MVC-mottagning, sjukgymnastik, fotvård, beteendevetare, röntgenmottagning, OBS-avdelning och ambulans. Medicinsk sekreterare utgör en viktig del på vår arbetsplats och har stor betydelse för att arbetet flyter smidigt.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är diktatutskrift via Medspeech, administrativa uppgifter i journalsystemet VAS och användarstöd till personal. Även övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter och posthantering ingår i arbetet. Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete där även arbete i reception kan förekomma.

Din bakgrund

I första hand söker vi dig som har godkänd medicinsk sekreterare/vårdadministratörsutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket och gärna erfarenhet av medicinsk terminologi. Diagnoskodutbildning är meriterande, men inget krav.
 
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behöver vara noggrann och se positivt på ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tjänsten är ett vikariat på heltid, dagtid. Eventuell möjlighet till tillsvidareanställning. Flexibel arbetstid tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lön enligt kollektivavtal.
 
Intervjuer och tillsättning av vikariat kan ske innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Carola Wallstål

Verksamhetschef
Tel: 0961-148 15
E-post: carola.wallstal@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Per Vestin, Vision
Tel: 0920-28 43 91
E-post: per.vestin@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2018-07-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Dr Wallqvist väg 3, 93831 Arjeplog

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Dr Wallqvist väg 3, 93831 Arjeplog
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7792254

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.