Medicinsk sekreterare, Bergnäsets hälsocentral, Luleå 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Bergnäsets hälsocentral
Referensnummer: 195681

Om arbetsplatsen

Bergnäsets hälsocentral har drygt 25 anställda som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 9 000 listade medborgare. I en föränderlig tid strävar vi efter att hitta nya och bra fungerande arbetssätt vilket gör att vi ständigt jobbar med utveckling och har en god framåtanda.
 
Är du intresserad av att börja jobba på Bergnäsets hälsocentral och bli en av oss är du välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientdokumentation, journalskrivning, vårdadministrativa uppgifter. Arbete i vår reception och kassa kan bli aktuellt.
 
Du bör vara väl förtrogen med VAS men även kunna hantera andra dataprogram som används då du kommer att fungera som användarstöd till övriga medarbetare.
 

Din bakgrund

Vi söker dig som har läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska och i medicinsk terminologi.
 
Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla. Vidare att du har förmåga att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda. Ni är en arbetsgrupp på fyra medicinska sekreterare på hälsocentralen.

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer? Kontakta
Helene Mikko, verksamhetschef, tfn: 0920-716 77

Fackliga företrädare

Per Vestin, Vision, tfn: 0920-28 43 91
Sista ansökningsdag 2018-03-20

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-03-25
AMS-ID: 7619536

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.