Medicinsk sekreterare Medicin – rehabkliniken Piteå 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Piteå sjukhus
Referensnummer: 196647

Om arbetsplatsen

Medicin- och rehabiliteringskliniken har fem somatiska vårdavdelningar samt enheter för paramedicin, öppenvårdsrehabilitering, hemodialys, specialistmottagning och behandlingsenhet. Sammanlagt finns här cirka 300 medarbetare. Vi arbetar efter klinikens värdegrund som ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare erbjuder vi dig ett omväxlande och självständigt arbete. Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation med journalskrivning och diagnoskodning i vårt datasystem VAS inom öppenvård och slutenvård. Det förekommer även övriga administrativa arbetsuppgifter. Du kommer samarbeta med vårdpersonal och övriga medicinska sekreterare som arbetar inom verksamhetsområdet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare, gärna med några års erfarenhet av yrket. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi samt i VAS-systemet. Diagnoskodutbildning och god vana i MS Office är meriterande. Vi ser att du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är flexibel och har god förmåga att samarbeta samt prioritera om, när arbetet så kräver. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tillsvidare, heltid. Vardagar, dagtid. Flextid tillämpas.

Vill du veta mer?

Per Ölund, enhetschef
0911-75263
per.olund@Norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Barbro Eriksson, Vision Region Norrbotten
070-3001448
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-20

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Piteå Sjukhus, 94128 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Piteå Sjukhus, 94128 Piteå
Senaste dag: 2019-01-20
AMS-ID: 8097995

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.