Mekaniker till LKAB Mekaniska 16 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Mekaniker till LKAB Mekaniska

Om företaget / verksamheten
LKAB Mekaniska är sedan 40 år en komplett partner för stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner för främst gruv-, process- och tillverkningsindustrin. Vi kan åta oss tillverkning i såväl små som stora serier, uppdrag med egen produktutveckling, legoarbeten samt utföra montage och underhåll av maskiner ute i fält.

Om tjänsten

Du kommer i huvudsak arbeta med förebyggande underhåll, reparationsarbeten, monteringsarbeten samt förbättringsarbeten. Arbetet kommer i huvudsak att bedrivas ute i LKABs anläggningar både ovan och underjord.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av mekaniska arbeten och reparationer av industriutrustning. Arbetsmomenten är av skiftande slag och du bör ha kunskaper och förståelse kring hydraulik. Goda svetskunskaper ser vi som är ett krav. Du är en självgående problemlösare som ser möjligheter och är öppen för nya idéer i syfte att lösa kundens problem. Du har en god socialkompetens och servicekänsla då det ingår i arbetet att ha kontakt med våra kunder i produktion. Du har utbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning kombinerad med erfarenhet inom yrkesområdet. Vi söker dig som verkligen har vilja att utvecklas och att dina värderingar stämmer överens med företagets.

Vi erbjuder

Ett varierande arbete i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern. Vi kan även erbjuda friskvårdssatsningar med exempelvis tandvårdsförsäkring, sociala event och andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Stationeringsort Kiruna. Körkort lägst B. Skiftform: Dagtid även skift kan bli aktuellt. Välkommen in med CV samt personligt brev senast 2018-05-01. Har du frågor om tjänsten, kontakta produktionschef Peter Degerbjörk: 0980-685 05. Rekryteringen sker i samarbete med Adecco. För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Britt-Mari Persson på Adecco, 070-492 11 92

Antal tjänster

1

Adress

LKAB Mekaniska AB, Box 826, 98128 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB Mekaniska AB, Box 826, 98128 KIRUNA
Senaste dag: 2019-05-01
AMS-ID: 0019-103863

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.