Miljö – och hälsoskyddsinspektör, vikariat 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Förvaltningen Samhällsbyggnad står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. 

Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart samhälle för invånare, besökare och näringsliv. Vi har cirka 200 medarbetare inom förvaltningen som består av fem avdelningar. Den här tjänsten är inom avdelningen Fysisk planering.

Fysisk planering består av tre enheter. Som miljö-och hälsoskyddsinspektör ingår du i enheten Miljö och Hälsoskydd som för närvarande består av 13 medarbetare. Vill du bli en av oss? 

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att arbeta med prövning och tillsyn/kontroll inom miljöbalkens område, tjänsten innefattar även arbete inom livsmedels- samt alkohollagens område.

Du ska genom rådgivning och information skapa förutsättningar för att lagstiftningens syfte uppnås. Fördelningen av arbetsområden kan komma att förändras utifrån tillsynsbehov och din egen kompetens.  

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med inriktning mot miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper inom miljölagstiftning och livsmedelslagstiftning . Det är meriterande om du har arbetat med handläggning inom miljöbalkens-, livsmedels- och/eller alkohollagstiftningens område.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

I tjänsten som inspektör är det viktigt med integritet och ett gott etiskt förhållningssätt.

Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt. Du skapar engagemang och arbetar mot överenskomna mål. Du är van att arbeta mot fastställda tidplaner och ekonomiska ramar.

Då du i tjänsten har många kontakter både internt och externt är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera på svenska både i tal och skrift. 

Övrigt 

Tidsbegränsad anställning, vikariat, heltid tom 191231 med möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.  

Ytterligare information

Mikael Ferm, Enhetschef miljö och hälsoskydd, 070-39 33 240

Fackliga företrädare 

Monica Lindberg, Vision, 0911-69 62 20.

Olga Persson, Akademikeralliansen, 0911-69 62 21. 

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8141044

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.