Montörer för kommande uppdrag 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu montörer för kommande uppdrag hos kund, Du kommer att arbeta i produktionen som montör med större och mindre detaljmontering, samt även komponentmontage. Vi ser gärna att du har arbetat med montering inom tillverkningsindustrin tidigare, och kan läsa ritningar. Även att du är verktygsvan och kan använda momentverktyg, mätinstrument och är noggrann i ditt arbete.

Arbetsuppgifterna kan variera, och jobbet kräver god fysik då vissa moment är tunga.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där viktiga personliga egenskaper är att du är ansvarsfull, engagerad, driven och nyfiken på att lära dig nytt. Du är en social och utåtriktad person, som kan arbeta både självständigt och i grupp.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med din ansökan! Vänligen sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se.

Övrig information

B-körkort är ett krav. Traverskörning förekommer på företaget, därav är traverskort meriterande.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Antal tjänster

1

Adress

Piteå, Östra Strandgatan 26 A, 93333 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå, Östra Strandgatan 26 A, 93333 Umeå
Senaste dag: 2019-04-05
AMS-ID: 8193591

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.