Mottagningssjuksköterska till Bedömning & Utredning 18 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats:
Referensnummer: 198073

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Sunderbyns verksamhet är indelad i Närpsykiatri med verksamhet i Luleå, Boden och Kalix samt en gemensam akutpsykiatrisk slutenvård/jourmottagning på Sunderby sjukhus. Närpsykiatrin i Luleå är placerad på Smedjegatan i centrala stan och har drygt 60 anställda. Närpsykiatrin är en allmänpsykiatrisk verksamhet som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska behandlingsinsatser.

Arbetsuppgifter

Vi söker en mottagningssjuksköterska till B/U-mottagningen. På B/U arbetar vi med bedömningar & utredningar för patienter för fastställande av psykiatriska diagnoser.
Som mottagningsköterska i B/U-teamet kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra mottagningssköterskor, basutredare, arbetsterapeuter, processledare, psykologer och läkare. Men tjänsten innebär också en hel del självständigt arbete där du tar egna beslut. Teamet stöttar varandra och tar vara på varandras kompetenser och ofta är den samlade bedömningen som är grunden till patienternas vidare behandling. Som mottagningssköterska är du en viktig länk mellan alla professioner på avdelningen och vårdgrannar. Teamet har en stark vilja framåt och du kommer att få möjlighet att just utveckla din egen roll på mottagningen.
 
Som mottagningssjuksköterska kommer du arbeta varierat med exempelvis uppföljningar, Call Me, SIP:ar, ronder, provtagningar, patientbesök, bedömningskonferenser, m.m.
 
I uppdraget kommer du även att arbeta specifikt med patientgruppen med könsdysfori. Det kan handla om exempelvis stödjande samtal. Tillsammans med en arbetsgrupp på B/U kommer du att arbeta med att följa upp dessa patienter och stötta dom i processen

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt att du har specialistutbildning i psykiatri, men det är inte ett krav. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Mattias Silvder, Enhetschef, 0920-715 34, mattias.silvder@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Erika Helin, Vårdförbundet, 072-503 62 18, erika.helin@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2019-06-18

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-06-18
AMS-ID: 8240510

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.