Nattpatrullen söker en ny medarbetare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. I nattpatrullen kommer du att jobba med personer 18 år och uppåt där större delen av personerna är äldre. Du kommer att ingå i vår nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun.

Arbetsuppgifter          
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn med hjälp av trygghetskamera samt läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden.

Kvalifikationer                                                 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och gärna erfarenhet av ett liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus. Du ska kunna ta ansvar och visa initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Heltidsmått 36,33 timmar per vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg. Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.  B-körkort är ett krav. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar

Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare

Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 09.

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-03-31.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8194603

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.