Nattreceptionist 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Nu söker vi nattreceptionister till vintersäsongen 2019. Som nattreceptionist hos oss är du en viktig nyckelperson för hela hotellet. Dina arbetsuppgifter är att säkerställa att samtliga in-och utgångar till hotellet är stängda, ansvarar för brandsäkerheten under natten, du gör nattkörningen för samtliga våra anläggningar, välkomnar sena ankomster, håller rent och snyggt i receptionen och lobbyn, vid behov hjälper du även till att färdigställa vår frukostbuffet. Tjänsterna är tidsbegränsade (Januari-Mars) och kommer att tillsättas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Du bör vara en stjärna på service, gärna med en turism- eller receptionsutbildning i botten. Ett krav är att du har erfarenhet av arbete som receptionist med goda referenser därifrån. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer jobba med Officeprogrammen och bör ha en grundlig datavana. Mycket meriterande är om du har kunskaper och erfarenhet av att jobba med bokningssystemet Techotel. Vår verksamhet är omväxlande så en flexibel inställning och att uppskatta utmaningar är en förutsättning. Vi söker personer som med glädje, värme och engagemang vill medverka till att våra gäster får service i världsklass. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar, detta ställer stora krav på egen drivkraft och stort ansvarstagande. Du är en lagarbetare som ser till att nästa dag startar på bästa möjliga sätt för dina kollegor.

Silver Resort – navet i turism- och biltestverksamheten i Arjeplog är en hotellkedja med fokus på testindustri, konferenser, event och vinterturism. Vårt syfte är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Sommartid är vår camping den naturliga samlingspunkten för fjällvandrare, fiskare och de bilburna besökarna. Med poolområde, aktiviteter, stugor och campingmöjligheter.

Antal tjänster

2

Adress

Silver Resort, Box 94, 93821 Arjeplog

E-post för ansökan

jobb@silverresort.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Silver Resort, Box 94, 93821 Arjeplog
Senaste dag: 2018-08-31
AMS-ID: 22636796

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.