Nattsjuksköterskor till kirurgisk akutvårdsavdelning 19 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Kirurgisk aktuvårdsavdelning, Sunderby sjukhus
Referensnummer: 196754

Om arbetsplatsen

Länsklinik Allmänkirurgi/Urologi tillhör Länssjukvård och har i uppdrag att bedriva en behovs- och processtyrd sjukvård för hela länet med effektiva flöden, god tillgänglighet, hög kompetens och empati.

Kirurgisk akutvårdsavsdelning, KAVA, är en vårdavdelning med 26 vårdplatser på Sunderby sjukhus. Avdelningen har akutintag dygnets alla timmar. KAVA har under veckorna även rotation till en elektiv kirurgverksamhet, det vill säga inplanerad kirurgi måndag – fredag. Rotation mellan akut och elektiv avdelning förekommer.

Länskliniken arbetar med modern sjukvårdsledning. Det innebär att aktivt förbättra flöden och att medarbetare är involverade och engagerade i problemlösnings- och förbättringsarbeten.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på KAVA har du omvårdnadsansvar för akut sjuka patienter. Arbetet hos oss är mycket omväxlande och utvecklande. Patientgruppen är varierande och du får arbeta med avancerad medicinskteknisk utrustning.

Vi erbjuder dig en bra introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid att du ska trivas och utvecklas på vår avdelning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du kan göra dig förstådd i svenska språket i tal och skrift. Kunskaper i fler språk är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har kunskaper och vana att dokumentera i journalsystem.

Som person ska du kunna ta snabba beslut och göra prioriteringar i olika situationer. Självständigt arbete är inget problem för dig och du har ett medicinsktekniskt intresse. Utbildning och erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande.

Anställningsfakta

Två sjuksköterskor för nattjänstgöring, 100% tillsvidareanställningar. Sjuksköterskor som enbart arbetar natt i Region Norrbotten har en arbetsvecka på 32 timmar.

Tillträde för tjänsterna är enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef Ann-Sofi Tedestam, 0920-28 23 33, Ann-sofi.tedestam@norrbotten.se
eller enhetschef Maria Anttila, 0920-28 30 78, maria.anttila@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Kerstin Kjellgren, Kerstin.kjellgren@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-03-17

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-17
AMS-ID: 8111350

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.