Network Engineer Esrange 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du arbeta i ett team med duktiga ingenjörer i en internationell miljö? Brinner du för teknisk problemlösning och för att hjälpa andra med dina expertkunskaper? Vill du vara delaktig i utvecklingen av framtidens rymdindustri?

Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb som Network Engineer där du kommer att arbeta med teknisk drift och förvaltning av vårt globala kommunikationsnätverk.

DIN ROLL

SSC befinner sig just nu i en förändringsfas som för med sig både spännande och utmanande arbetsuppgifter. I rollen som Network Engineer kommer du att bidra med allt från utveckling, felsökning/hantering i ett globalt kommunikationsnätverk och närliggande stödsystem till att säkerställa att förebyggande underhåll genomförs. Du kommer testa, validera, implementera och lämna över till driften. I rollen som Network Engineer kommer du att verka som länken mellan vår operativa drift, våra tekniska experter och våra kunder samt leda och vara delaktig i projekt både internt och direkt mot kund vilket ställer krav på en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du kommer även stötta våra säljregioner med din expertis.

 

DIN PROFIL

För att trivas i rollen som Network Engineer tycker du om att skapa relationer och bidra genom att dela med dig av din expertis till både kunder och medarbetare. Du är förtroendeingivande genom både din expertis och din relationsinriktade approach. Vi tror även att du har en eftergymnasial utbildning som nätverkstekniker, systemtekniker eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av drift och utveckling av produktionskritiska nätverksmiljöer. Du har goda kunskaper inom LAN och WAN miljöer, switchar, routrar och brandväggar. Utöver detta har du kunskaper inom TCP/IP routingprotokoll OSPF/BGP, VPN och QoS. Då vi verkar i en global miljö har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

 

VI ERBJUDER DIG

• Ett spännande arbete med stor frihet att själv ta ansvar för och planera ditt eget arbete.
• Personlig utveckling och utmanande arbetsuppgifter.
• En arbetsplats som karaktäriseras av en öppen atmosfär och stolta medarbetare över hela världen.
• Vara en del av ett team med duktiga ingenjörer och en tjänst med internationell prägel.
• Att få vara en del av allt spännande som händer inom rymdindustrin just nu.

 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper tillsammans med din erfarenhet och söker dig som vill vara delaktig i att driva vår utveckling mot framtiden!

 

PLACERINGSORT

Placeringsort är Esrange/Kiruna.

I arbetet ingår resor.

 

KONTAKTPERSON

Vid frågor, kontakta Carolina Sarri HR Business Partner: carolina.sarri@sscspace.com eller +4698072043

 

OM SSC

 På SSC hjälper vi våra kunder att få tillgång till rymden till nytta för jorden. Genom våra 500 anställda runtom i världen erbjuder vi specialistkompetens inom utveckling, test, uppsändning och drift av olika flyg- och rymdsystem.

Esrange Space Center som ligger utanför Kiruna, är SSC:s anläggning för uppsändning av höghöjdsballonger och sondraketer. Här finns också världens mest använda civila markstation för satelliter. Med lång erfarenhet av uppsändningar av raketer och vetenskapliga ballonger samt kontroll och drift av satelliter har Esrange Space Center utvecklats till ett europeiskt centrum för rymdforskning, och är en mycket aktiv rymdbas.

Antal tjänster

1

Adress

SSC, Box 802, 98128 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Ssc

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SSC, Box 802, 98128 Kiruna
Senaste dag: 2018-08-16
AMS-ID: 7805589

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.