Nyhetschef 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker nyhetschef!
Gillar du att vara i händelsernas centrum och jobba med pålitliga nyheter som gör skillnad? Nu söker vi på Norrbottens Media en nyhetschef till vår desk på centralredaktionen i Luleå.
Du kommer att vara en av tre nyhetschefer på desken och leder reportrar som i första hand jobbar mot sajterna nsd.se och kuriren.nu. Utöver det gör vi två papperstidningar och en affärslivssajt.
Arbetet som nyhetschef innebär att du leder det dagliga arbetet på redaktionen och fungerar som projektledare för redaktionella projekt. Du driver utvecklingsfrågor och har personal- och budgetansvar.

Vi ser gärna att du

  • Brinner för lokal journalistik och har ett djupt samhällsintresse.
  • Har erfarenhet av att arbetsleda på en redaktion.
  • Vill leda i förändring och har ett coachande ledarskap.
  • Förstår vilket innehåll som berör och har stenkoll på sociala medier.
  • Gillar att planera men också att vara kreativ.

Vi är Norrbottens största nyhetsredaktion och vi brinner för nyheter och för våra läsare. Vi jobbar resultatinriktat och strävar efter att vara först med de senaste och bäst på nyhetsuppföljningar. Vi har ett granskande förhållningssätt och bedriver ständigt granskningar och nyhetsfördjupningar men är också måna om att hitta positiva nyheter eller de där mer underhållande vinklarna.
Vi befinner oss i en utvecklingsfas och värdesätter innovation och nya idéer. Norrbottens Media når varje vecka ca 200 000 norrbottningar via våra tidningar och sajter NSD, Norrbottens-Kuriren, Norrbottens Affärer och Extra. Vi är en del av NTM-koncernen som är stiftelseägd och vår värdegrund är:
”Vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Dessutom har vi kul tillsammans!”
En viktig del av vår affärsidé är att göra Norrbotten bättre. Det gör vi genom vår journalistik och redaktionens arbete men också genom att hjälpa andra som gör gott i samhället och genom att vår företagsmarknadsavdelning ser till att deras kunder gör goda affärer.
Kan detta jobb vara något för dig? Vi kan garantera dig en fartfylld arbetsplats där du får chansen att utvecklas. Skicka ett CV och ett personligt brev till jobb@norrbottensmedia.se senast den 20 augusti. Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta redaktionschef Lenitha Andersson-Junkka på 0920-263011.
Facklig företrädare: Tommy Lundqvist, SJF, 0920-26 30 31.

Antal tjänster

1

Adress

Norrbottens Media AB, , 97241 LULEÅ

E-post för ansökan

jobb@norrbottensmedia.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Norrbottens Media AB, , 97241 LULEÅ
Senaste dag: 2018-08-20
AMS-ID: 0018-404871

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.