Områdeschef till Pajala och Gällivare 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Pajala. Resor förekommer då tjänsten innebär att ditt ansvar delas mellan orterna Pajala och Gällivare. 
 
Om tjänsten 
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. 
 
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  
 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund. 
 
Vi söker dig som har: 
Ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Dokumenterad erfarenhet av arbete med rehabilitering 
Dokumenterad erfarenhet av arbete med personalutveckling 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder 
Goda kunskaper inom Officepaketet och administration  
Lägst gymnasial utbildning samt B-körkort 
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
 
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
Befattningens placering: Pajala 
 
Kontaktperson 
Affärschef Anna-Maria Henriksson            Telefon: 0926-757 35 
 
Fackliga representanter 
Pirjo Andersson, Ledarna                            Telefon: 0920-368 18  
Johnny Viljeskogh, Unionen                       Telefon: 0660-796 71 
Johnny Schödin, SACO                              Telefon: 060-16 82 03 
 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Samhall AB, Teknikvägen 5, 98432 Pajala

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Samhall AB, Teknikvägen 5, 98432 Pajala
Senaste dag: 2018-08-26
AMS-ID: 7807985

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.