Överförmyndarhandläggare Övertorneå och Pajala kommun 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Ett gott liv i en levande kommun.”

Pajala och Övertorneå kommuner söker en driven och noggrann person som är intresserad av att arbeta som överförmyndarhandläggare. I rollen som överförmyndarhandläggare gör du skillnad för personer, vilka utan överförmyndarens insatser, riskerar utsatthet. Socialt arbete, familjerätt, kvalitetsutveckling och utredningar av olika slag utgör en del av arbetsuppgifterna. Flexibilitet både förväntas av medarbetaren och levereras av arbetsgivaren. Huvudsaklig placeringsort är valbar och förutsättningar att utveckla hållbara alternativa arbetssätt genom digitala lösningar är goda.

Arbetsuppgifter:
Du arbetar på uppdrag av överförmyndaren i Pajala och Övertorneå kommun och sköter den löpande verksamheten. Arbetet omfattar behovsutredningar, rekrytering av gode män och förvaltare till huvudman samt kontinuerligt upprättande och bibehållande av kontakt med regionalt nätverk och andra myndigheter. I arbetet ingår även granskning av årsräkningar och sluträkningar samt andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på universitets- och/ eller högskolenivå. Eftergymnasial utbildning med inriktning mot socialt arbete eller juridik inklusive familjerätt är meriterande. En socionomexamen är önskvärd, men inget krav. Det är ytterligare meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal eller statlig organisation. Särskilt meriterande är erfarenhet från tidigare arbete inom överförmyndarens verksamhet eller socialtjänst.

Tillträde: 2018-09-01 eller enligt överenskommelse.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-08-01
AMS-ID: 7791965

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.