Påbyggnadsutbildning Java 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du tidigare erfarenhet av programmering? Sitter du hemma och programmerar på fritiden? Eller har du en utbildning sedan en tid tillbaka i bagaget? Då kan detta vara utbildningen för dig.

Om du är rätt person för detta ges du möjlighet att delta i påbyggnadsutbildning inom Java som varar 12 veckor utbildning samt med ytterligare 12 veckor arbetsplatsförlagd praktik.

En informationsträff kring utbildningens upplägg kommer att äga rum i Nordkalottens konferenscenter på fredag den 13:e mars kl. 11:00, där även själva utbildningen senare kommer ta plats. Sök gärna in med ditt CV samt delta vid informationsträffen vid intresse.

Din profil

Om du har ett stort intresse för systemutveckling, hållit på med programmering och vill bredda kunskaperna mot Java kan detta vara en möjlighet för dig.

Du behöver behärska minst svensk gymnasienivå i Svenska & Engelska, samt vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att kunna delta. I övrigt så hoppas vi att du ser detta som en spännande utmaning, längtar efter att få in en fot på IT-marknaden och ser möjligheten att bredda dina tidigare kunskaper.

Arbetsmarknaden i Luleå har stor brist på systemutvecklare inom Java.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

10

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-03-18
AMS-ID: 7616720

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.