Pedagog till Safirens dagliga verksamhet 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Avdelningen Stöd och omsorg inom socialtjänsten ansvarar för alla medborgare under 65 år som behöver stöd i sin sociala situation eller på grund av sin funktionsnedsättning.

Daglig verksamhet är arbetet/sysselsättningen för personer som har en funktionsnedsättning av något slag enligt LSS eller Sol och som ej står till arbetsmarknadens förfogande.
Vi arbetar alltid med brukaren i fokus och verksamheten utformas utifrån den enskilde brukarens förutsättningar, behov, intressen och personalstöd anpassas utifrån dennes förmåga. Daglig verksamhet ska motivera till aktivitet, ge en struktur och tydlighet i vardagen och ge en möjlighet till utveckling för den enskilde.
På Safiren arbetar 16 brukare och arbetslaget består av tre personal.

Arbetsuppgifter                                               
Arbetsuppgifterna består av att planera det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen, skapa arbetsuppgifter utifrån brukarnas förmågor tillsammans med de övriga i arbetslaget. Tillsammans stöttar ni brukarna i att kunna utföra sina arbetsuppgifter så självständigt som möjligt. Hela arbetslaget ansvarar för samt utför vård och omsorgsarbeten som brukarna är i behov av.
Sociala berättelser, seriesamtal och bildscheman är exempel på pedagogiska verktyg vi använder oss av i verksamheten. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande.
I arbetet ingår även samverkan med bland annat boenden, andra dagligaverksamheter och externa samarbetspartners. I ditt uppdrag ingår även dokumentation.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare, förskollärare eller fritidspedagog.
Tidigare arbete med målgruppen samt erfarenheter av att jobba med ett lågaffektivt bemötande är meriterande. Du är en trygg person med god samarbetsförmåga och med ett gott bemötande. Samt att du har en god förståelse för människors olika förutsättningar.
B-körkort är ett krav.

Övrigt

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär att du anställs på heltid med möjlighet till deltidsarbete om verksamheten tillåter.
Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag 07-15, inklusive pedagogisk lunch.
Tillträde 2019-08-05.

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31

Kontaktperson

Lisa Sandberg
Enhetschef
072-5456962

Facklig företrädare

Sofia Liberg

Lärarförbundet

0911-93403

Pernilla Ehlin

Kommunal

0911-93410

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8195716

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.