Pedagoger till fritids. alt förskoleklass på Myranskolan 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Myranskolan är för närvarande en f ? 9 skola men då den nya skolstrukturen är genomförd 2019 kommer skolan att omfattas av årskurserna f-6. I årskurserna f-6 finns idag ca 110 elever och skolan omfattar även fritidsverksamhet. Myranskolan är belägen mitt i Koskullskulle, 10 min från Gällivare centrum med naturen runt hörnet. Atmosfären på skolan präglas av trygghet, omsorg och närhet och arbetet sker alltid med elevernas bästa som utgångspunkt. Vi lägger stor vikt på den pedagogiska utvecklingen och kommande läsår står samverkan, delaktighet samt kvalitetsutveckling i fokus.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som har examen som förskolelärare, fritidspedagog eller motsvarande då de huvudsakliga uppgifterna består av arbete i fritidsgruppen. Du sköter den vardagliga kontakten med elever, kollegor samt vårdnadshavare på fritids i första hand, men kan också komma att delta i arbete i förskoleklassen samt skola. Du deltar aktivt i skolans gemensamma utvecklingsarbeten tillsammans med kollegor på samt utanför den egna skolan. Tjänsten kan komma att kombineras med annan undervisning på skolan för att öka tjänstgöringsgraden.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är behörig som fritidspedagog, förskolelärare, eller annan motsvarande utbildning. Vi tror att Du är positiv, skapar engagemang, delaktighet och ser till varje elevs behov. Som person är Du lyhörd och skapar goda relationer, både med elever, kollegor samt med vårdnadshavare. I arbetet med eleverna är Du tydlig i Ditt ledarskap. Vi tror också att Du är nytänkande och intresserad av skolutveckling och vi sätter stort värde i förmågan att samverka och att samarbeta.

Övrigt

Rekrytering sker löpande

Varaktighet/Arbetstid Arbetsgivare:

Heltid samt deltid

Tillsvidare Gällivare kommun

Ansökan:
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV och personligt brev. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

3

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-04-07
AMS-ID: 8198605

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.