Personalstrateg med inriktning kompetensförsörjning 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Socialförvaltningens personalenhet söker en personalstrateg.
Vill du vara delaktig i vårt kreativa och glada utvecklingsteam med många olika kompetenser är du välkommen att söka tjänsten!

ARBETSUPPGIFTER

Som personalstrateg med inriktning kompetensförsörjning inom socialförvaltningen kommer du att arbeta med personalstrategiska frågor, kompetensförsörjnings- och utvecklingsfrågor samt projektuppdrag. Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete inom personalområdet. I arbetet ingår även att samverka med kommunens centrala personalkontor samt externa aktörer. Övriga ansvarsområden är konsultativt stöd mot chefer i rekrytering och övriga personalfrågor. Föredragningar för politisk ledning är en del i uppdraget.
Ingår även administrativa uppgifter bl a kopplade till LAS (lagen om anställningsskydd).

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom personalområdet eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person vill vi att du ska kunna skapa förtroendefulla relationer, ha förmåga att arbeta självständigt, vara ansvarstagande och drivande samt utveckla arbetet framåt. Eftersom uppdraget innebär att du har flera olika samverkanspartners måste du ha god servicekänsla, vara lyhörd och ha förmåga att bygga goda relationer. Viktigt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN
Senaste dag: 2019-03-27
AMS-ID: 8193472

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.