Personlig assistent 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Sektor Stöd & omsorg söker personlig assistent till ett korttidsboende för barn och ungdomar. Arbetet innebär dygnspass, dag och kväll samt helgtjänstgöring. Som personlig assistent blir du en del av ett team runt brukaren där samarbete värderas högt.

Arbetsuppgifter

Ge stöd, social service och omvårdnad till den funktionsnedsatte i den dagliga livssituationen enligt sociallagstiftning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är kvinna och har omvårdnads-,pedagogisk eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning, alternativt tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.Du bör vara lugn, klara av ensamarbete, ha ett positivt och uppmuntrande förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Visstidsanställning: 2019-04-08–2020-01-31

Deltid 50%, men det kan finnas möjlighet till högre sysselsättningsgrad.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2019-03-25
AMS-ID: 8181852

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.