Personlig assistent 50% till sprallig tjej i Piteå! 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Piteå. Vår kund är en glad och sprallig 19- årig tjej med autism som gillar att hitta på saker. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel att aktivera kunden i och utanför hemmet. Kunden kan vara uttåtagerande så det är av stor vikt att hennes assistenter kan arbeta lågaffektivt.

Vem är du?

Vi tror att du som söker tjänsten är positiv, företagsam och påhittig – du ska tycka att det är roligt att hitta på saker och aktivera vår kund. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från arbete inom vården, det är ett stort plus om du har arbetat med autism tidigare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta lågaffektivt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder!
Vi söker nu flera personliga assistenter till vår kund;

• Vi söker dig som är intresserad av en schemarad på 50%, 20h/vecka. 
• Vi söker även dig som är vill jobba som timvikarie. Som timvikarie jobbar du vid ordinarie assistenters frånvaro, ex. sjukdom och semester. Det är en fördel om du är flexibel då du ibland måste hoppa in och jobba med kort varsel.

Arbetspassen är förlagda på kvällar under veckorna samt helger. Under lov och hemmadagar är arbetstiderna förlagda även under dagtid.

Arbetstid/Varaktighet: Främst kvällar på vardagar och helger, dagtid under lov och hemmadagar. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform ”så längre uppdraget varar” samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan: Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansöäkan redan idag! De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Antal tjänster

1

Adress

Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå
Senaste dag: 2018-03-27
AMS-ID: 7618607

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.