Personlig assistent 74, 92% nattvikariat 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Som Personlig assistent arbetar du i den enskildes hem i enlighet med LSS-lagen. Tjänsten är hos en manlig brukare som bor i centrala Älvsbyn.

Arbetsuppgifter

Stödja och handleda brukaren utifrån genomförandeplanens insatser i enlighet med LSS-värdegrund och brukarens behov. Dokumentation är en viktig del i arbetet. Arbetet som personlig assistent ställer höga krav på självständighet och ansvarstagande då du arbetar ensam. Arbetstiden är förlagd till nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Du har vård och omsorgsutbildning alternativt personligassistans utbildning. Erfarenhet att jobba som personlig assistent är meriterande. Du är lösningsfokuserad samt har ett lågaffektivt bemötande. Du har tydligt brukarfokus och är lyhörd samt har god förmåga till samverkan med brukare, anhöriga samt andra personer/professioner i brukarens nätverk. Det är viktigt att du har en god förmåga till social dokumentation. Vi strävar efter en jämn fördelning mellan män och kvinnor på arbetsplatsen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig vikariat 2019-03-04 tom 2020-01-31.

Lön

Lönen är individuell, ange löneanspråk.

Allmänt

Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN
Senaste dag: 2019-02-03
AMS-ID: 8098780

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.