Personlig assistent för extrajobb till tjej i Piteå! 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Piteå. Kunden är en härlig tjej på 22 år som gillar simning, ridning och uteaktiviteter av olika slag. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa vår kund i hennes dagliga livsföring med allt vad det innebär att sköta om ett hem samt att vara ett stöd vid olika aktiviteter. Inga tunga lyft eller förflyttningar förekommer.

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som timvikarie hos vår kund. Som timvikarie är du flexibel och kan hoppa in och jobba extra vid ordinarie assistenters frånvaro ex. sjukdom eller semester. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och natt med väntetid. 

Vem vi söker?

Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov. Du får gärna besitta förmågan att ”se vad som behöver göras” samt kunna ta egna initiativ. Vi ser även gärna att du är empatisk och känner dig trygg med att sätta gränser. 

Om du som söker har tidigare erfarenhet av barn och ungdomar med autism och/eller dokumenterad erfarenhet av att arbeta med hjälpmedel som främjar struktur och kommunikation ex. tecken som stöd ses detta som meriterande.

Körkort: B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav då resor förekommer i arbetet.  
Arbetstid/ Varaktighet: Dag, kväll, natt med väntetid (6 h/natt) samt helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform ”så längre uppdraget varar” samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan: Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Din ansökan läses av personal på Humana, kunden samt dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Antal tjänster

1

Adress

Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå
Senaste dag: 2019-09-14
AMS-ID: 8401778

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.