Personlig assistent i Karesuando 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetet som personlig assistent innebär att Du hjälper och stödjer den funktionsnedsatta personen med hans behov. Det innebär praktisk hjälp med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttning, matintag samt kommunikation. Du hjälper också att ge honom förutsättningar för att utöva sina fritidsintressen. Du får naturligtvis gå introduktion tills dess att Du känner Dig trygg i Dina arbetsuppgifter.

Du har fyllt 18 år. Du är en levnadsglad, empatisk och lyhörd person som har förmågan att anpassa Dig till den enskildes behov och önskemål.
Du älskar att ge service och känner stolthet i att göra skillnad för en annan medmänniska. Du vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete. Du ska inte tveka att ansöka även om Du aldrig arbetat som personlig assistent. Det som betyder mest är Din personlighet och förmåga att kunna göra ett bra jobb 🙂

Lev väl Assistans är ett assistansföretag som verkat i 13 år. Vi erbjuder insats utifrån LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) och utifrån Socialförsäkringsbalken. Vi utgår från vår värdegrund – delaktighet och värdighet i livet. Vårt mål är att alla verkligen ska få möjlighet att leva sina liv som de själva vill, utifrån sina egna behov och önskemål samt i gemenskap med andra. Läs gärna mer på vår hemsida: www.levval.se

Antal tjänster

1

Adress

P.S.P.A. LEV VÄL ASSISTANS AB, Föreningsgatan 3, 98131 Kiruna

E-post för ansökan

birgitta.olofsson@levval.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: P.S.P.A. LEV VÄL ASSISTANS AB, Föreningsgatan 3, 98131 Kiruna
Senaste dag: 2018-12-04
AMS-ID: 22916037

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.