Personlig Assistent i Pajala 100% 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Inre Kraft i Norr AB söker nu personal till en tjej på 23 år boendes i Pajala. Arbetet bedrivs i hennes hem, på daglig verksamhet samt under fritidssysselsättning.

Kunden söker en tjej/kvinna till ett vikariat på 100%. Efter vikariatets slut finns eventuellt möjlighet till fast anställning.

Tillträde är mest troligt 18 januari 2019. Vikariatet kommer som minst sträcka sig 1 år framåt i tiden till och med 18 januari 2020.

Tjänsten innebär arbete under dagar, kvällar och helger.

Kunden söker en person med en stor portion humor, att kunna bjuda på sig själv uppskattas. Det kan vara en fördel med erfarenhet av arbete som personlig assistent men är inte ett krav då personkemi värdesätts högt mellan kund och PA. Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet och framåtanda.

Körkort är ett krav.

Inre Kraft begär att se ett oöppnat registerutdrag från Polisen. Du kan beställa blanketten från Polisens hemsida eller hämta på Polisstationen. Beställ gärna utdraget i förväg då viss handläggningstid förekommer. 

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon, eller mail. Ansök via extern länk med ert CV/personligt brev.

Kontaktperson

Johan Bäcklund, johan.backlund@inrekraft.se

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Inre Kraft i Norr AB, Kyrkgatan 30, 96134 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Inre Kraft i Norr AB, Kyrkgatan 30, 96134 Boden
Senaste dag: 2018-11-30
AMS-ID: 8002685

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.