Personlig assistent sökes till kund på 7 år, långtidsvikariat på ca 80% 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

.

”God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
 
 

Personlig assistent sökes till en pojke på 7 år

Vi söker nu, för kunds räkning,  en  personlig assistent att anställa och skola in omgående – initialt är det en behovsanställning som i slutet av mars övergår till ett långtidsvikariat på ungefär 80% med möjlighet till tillsvidareanställning.
 
Kunden, som är en glad och busig kille på 7 år, bor strax utanför Piteå med sin familj.
 
Arbetet kommer att ske både i hemmet men även i skolan.
 
Vi söker dig, kille eller tjej i åldersspannet (ca)20 – 40 år., som har erfarenhet av yrket samt kunskap/erfarenhet av autism.

Vidare ska du orka med ett högt tempo, vara lyhörd för kundens behov, vara punktlig och ha ett allmänt gott omdöme. Att kunna ställa upp för kunden och arbetskollegor genom att vara flexibel och en god medarbetare.

Du ska även vara rökfri samt ha körkort och tillgång till bil.
 
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
 
God Assistans har kollektivavtal och vi erbjuder goda anställningsvillkor.”

Antal tjänster

1

Adress

God Assistans i Sverige AB, Gustav III:s Boulevard 54, 16974 Solna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: God Assistans i Sverige AB, Gustav III:s Boulevard 54, 16974 Solna
Senaste dag: 2018-03-31
AMS-ID: 7616691

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.