Personlig assistent till en glad 12 åring bosatt i Gällivare 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Är du på jakt efter nya utmaningar och känner dig intresserad av att arbeta som personlig assistent?! Då har vi kanske heltidstjänsten för just dig! Vi söker nu en personlig assistent till en glad,lättsam och nöjd 12 åring som är bosatt i Gällivare. Du kommer jobba varierande arbetstider, främst från lunch och in på kvällen under vardagarna samt dagtid vissa helgdagar. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100%, önskar du jobba mindre kan det ses över. Du kommer jobba utifrån ett rullande schema, vilket förenklar planeringen när det kommer till att få ihop vardagen hemma.

OM TJÄNSTEN

Som personlig assistent på det här uppdraget kommer du att finnas till hjälp där kundens funktionsnedsättningen sätter gränser. Arbetsuppgifterna varierar men innefattar bland annat att hjälpa till med personlig hygien, på- och avklädning, matsituationer, att ta promenader, samt att finnas tillhands under fritidsaktiviteter. Kunden går själv så det förekommer inga förflyttningar i jobbet. Arbetet är främst förlagt i kundens hem.

VI SÖKER DIG SOM

Erfarenhet inom området är inte det viktigaste utan vi går främst på personkemi och personlig lämplighet för uppdraget. För oss och för vår kund handlar det om att hitta rätt person och dina personliga kompetenser blir därför viktigast.

För att trivas i rollen som personlig assistent söker vi dig som är empatiskt och lyhörd inför andra personers behov och de situationer som uppstår. Vidare söker vi även dig som har ett prestigelöst förhållningssätt, har lätt till skratt och som tycker om att vara runt barn.

ÖVRIGT

* Vi går löpande igenom urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser helst att du kan börja din introduktion och anställning så fort som möjligt.

*För att jobba med barn under 18 år behöver du visa upp ett utdrag från belastningsregistret för jobb med barn inom LSS. Beställ därför gärna hem ett sådant redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Assistansbolaget i Sverige AB, Storgatan, 98231 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Assistansbolaget i Sverige AB, Storgatan, 98231 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7798251

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.