Personliga assistenter, extra vid behov till en barnkund i Sävast 36 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi behöver fler assistenter till en av våra barnkunder som bor i Sävast

Om tjänsterna

Vi behöver flera assistenter som kan jobba extra vid behov vid ordinarie personals frånvaro.  Assistans bedrivs dygnet runt eftersom vår kund behöver ständig tillsyn. Här finns möjligheten för dig som har annat deltidsjobb eller studerar vid sidan om.

Om kunden

Kunden är en liten tjej som älskar att skratta, höra sånger och att få uppmärksamhet. Hon föddes med en sällsynt hjärnskada som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Under dagar och kvällar innebär det bland annat förflyttning, av- och påklädning, intimhygien, mediciner, lek, sång och bus, sjukgymnastik och matning. Ett stort fokus under dagtid ligger på stimulering och träning för att kunden ska utvecklas framåt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med multifunktionshindrade personer med epilepsi. Det är viktigt att du har rätt inställning, är noggrann, lyhörd för familjens behov och villig att lära känna kunden. Ett krav är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Viktigt är även att du är barnkär, gillar att engagera dig i barnet och kan bjuda på dig själv.

Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från kundens hem även under kvällar och helger då bussarna inte går så frekvent.

Arbetet innebär varierande arbetstider: dag, kväll och natt.

Du kommer att bli anställd av God Assistans som är kollektivt anslutna och tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde omgående! Urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Om du är intresserad av tjänsten så måste du omgående begära utdrag ur belastningsregistret så att du kan ta det med dig om du blir aktuell för jobbet.
Här är länken för att beställa utdraget: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Antal tjänster

5

Adress

God Assistans, Anbudsgatan 1, 93157 Skellefteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: God Assistans, Anbudsgatan 1, 93157 Skellefteå
Senaste dag: 2019-06-30
AMS-ID: 8317102

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.