Personliga assistenter sökes till man i Luleå! 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi personliga assistenter till en av våra kunder i Luleå. Vår kund är synskadad och sitter i rullstol. Han tycker om att lösa korsord och vi ser gärna att du delar hans intresse. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel tvätta, mangla och laga mat. 

Vad vi kan erbjuda dig!
Vi kan erbjuda en timanställning där du som söker ska vara intresserad av att hoppa in och jobba vid ordinarie personals frånvaro ex. semester och sjukdom. Denna tjänst passar därför utmärkt för dig som ex. studerar eller har annan, huvudsaklig sysselsättning vid sidan av tjänsten.

Vem vi söker!
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av vård och omsorg eller personlig assistans, även om detta inte är något krav. Vi ser även gärna att du har god datorvana. Det är viktigt att du som söker uppfyller följande krav;

• Du kan avstå från att använda doftande hud- och klädvårdsprodukter under arbetet
• Du kan anpassa dig till förutbestämda rutiner och kan jobba enligt dessa
• Du är initiativrik och har skinn på näsan

Arbetstid/Varaktighet: Dygnspass 16-16 med jour på 5,5 tim
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Antal tjänster

1

Adress

Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå
Senaste dag: 2018-03-26
AMS-ID: 7616046

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.