Personliga assistenter sökes till man i Överkalix! 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi personliga assistenter till en av våra kunder i Överkalix. Kunden är en man i 50-års åldern som har haft en stroke och är i behov av mycket omvårdnad i hemmet. Som personlig assistent kommer du att finnas till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel innefattar hjälp med medicinering, sondmatning, personlig hygien och olika aktiviteter utanför hemmet.  

Vem vi söker!
Vi tror att du som söker tjänsten är lättsam, ordningsam och har glimten i ögat. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vård och omsorg. Har du relevant vårdutbildning så som undersköterska eller liknande är det mycket meriterande. Vår kund uppskattar veteranbilar och tycker om musik. Han gillar även att följa med i nyheter om vad som händer världen. Vi ser gärna att du delar hans intresse men stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vad vi kan erbjuda dig!
Vi söker dig som är intresserad någon av följande tjänster;

• Fast tjänst på 68%. Arbetstiderna variera mellan dag och kväll under vardag och helg
• Fast nattjänst 82 %  
• Vi är även intresserad av att komma i kontakt med dig som vill jobba extra hos vår kund och då hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro ex sjukdom och semester.

Arbetstiderna är förlagda både under dagtid, kvällar och nätter (aktiv tid) under vardagar och helg. Hos vår kund är det dubbelbemanning under dagtid och du jobbar då tillsammans med en annan kollega. Skulle du vilja arbeta som timvikarie hos vår kund finns även möjlighet till detta.

Körkort: B-körkort är meriterande, inte ett krav
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsform ”så längre uppdraget varar” samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Ansökan: Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Antal tjänster

1

Adress

Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå
Senaste dag: 2019-01-20
AMS-ID: 8078081

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.