Personliga assistenter till man med ALS. Vid behov, Luleå 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Hej, jag söker dig som är kvinna och kan ställa upp vid behov eller sjukdom. Uppdraget kräver att du är mycket flexibel med vilka tider du kan arbeta, då jag främst söker dig som kan hoppa in med kort varsel. B-körkort, och att du kan ta dig till och från arbetet oberoende av kollektivtrafik, är ett krav.
Arbetet är förlagt till dagtid, kvällar och helger. Både tidiga morgnar och sena kvällar kan förekomma, dock inga nätter i dagsläget. 
Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på din förmåga att visa empati och engagemang i min livshistoria, samt att du kan ta ansvar för- och styra ditt arbete utifrån mina unika intressen och behov. 
Du kommer arbeta i mitt hem, vilket innebär en balansgång mellan hur du genomför ditt uppdrag och samtidigt visar respekt för mitt privatliv. Du behöver vara lyhörd för mina önskemål och ha god förmåga att kunna anpassa dig till de situationer som uppstår.
Dina arbetsuppgifter kommer inte vara särskilt avancerade, men vissa moment kräver dock att du utför dem snabbt och effektivt, och så likt dina kollegor som möjligt, för att jag ska känna mig trygg.
Då mina möjligheter att producera tal är begränsade behöver du ha god förmåga att uppfatta- och skilja på enskilda ljud och stavelser. Du behöver också kunna tolka delar av ord tillsammans med gester och fylla i meningar utifrån ett fåtal ord. Eftersom att min ork och energi är nedsatt behöver du kunna anpassa graden av kommunikation till min dagsform. 
Tidigare erfarenheter av omvårdnad, ALS/MS eller liknande muskelsjukdomar och medicintekniska hjälpmedel är önskvärt men inget krav.
Du bör ej ha allergier då både pälsdjur och utevistelse förekommer.
Då behovet ständigt förändras sker rekrytering löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Inre Kraft i Norr AB, Kyrkgatan 30, 96134 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Inre Kraft i Norr AB, Kyrkgatan 30, 96134 Boden
Senaste dag: 2019-08-31
AMS-ID: 8299437

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.