Plan – och markhandläggare till Samhällsbyggnadsförvaltningen 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Samhällsbyggnadsförvaltningens nuvarande ansvar är att under kommunstyrelsen arbeta för att förverkliga det ?nya Gällivare?. Förvaltningens arbete är varierande och innefattar många olika uppdrag. Gällivare kommun genomgår en övergripande organisationsöversyn vilket kan medföra att förvaltningens ansvar utökas.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med kommunens mark, och exploateringsverksamhet genom att exempelvis upprätta olika typer av överlåtelse- och upplåtelseavtal. I uppdraget arbetar du även med vanligt förekommande markfrågor såsom genomförande av köp och försäljning, ansökan om lantmäteriförrättningar samt upprättande av olika typer av fastighetsrättsliga avtal. Du kommer att ta fram beslutsunderlag gällande till exempel köp och arrenden och även upprätta fastighetsdeklarationer.

I tjänsten ingår även administrativa arbetsuppgifter kopplat till kommunens fastighetsinnehav, så som hantering av den kommunala tomtkön, fakturahantering samt övriga administrativa arbetsuppgifter inom området.

Du får ett socialt utåtriktat arbete med många kontakter med markägare, byggföretag, kommuninvånare och representanter för andra förvaltningar inom kommunen. En viktig del i uppdraget är att svara på frågor gällande tomt- eller markköp samt nyttjandefrågor.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun i tillväxt och med stor framtidstro.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig och gärna utbildning eller erfarenhet inom fastighetsrätt och kommunal förvaltning. Du har även bra administrativ förmåga.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du är utåtriktad, flexibel och kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-03-24
AMS-ID: 8190713

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.