Platsansvarig JobCenter Boden 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vilka är vi?

Jobcenter är ett nytt och nytänkande företag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. Vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetssätt innebär att man arbetar i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta.
När du arbetar som konsult på JobCenter så är du försäkrad och omfattas av kollektivavtal.

Våra verksamhetsområden

• Studentbemanning
• Seniorbemanning
• Stöd & Matchning
• Rekrytering

Intresserad av att leda JobCenter i Boden?

Bli en ledare utan att stå ensam med alla utmaningar. Övervinn hinder och dela framgångar med kollegor och affärspartners som ledare i ett nytt och spännande företag som verkar i en expansiv framtidsbransch.

Är det inte dags nu?
Du som har ett driv, tycker det är superstimulerande att lösa problem, älskar att möta människor från när och fjärran och vill känna dig stolt över allt som du presterar på ditt jobb.
Du delar JobCenters värdegrund – Passion for people!

JobCenter är en kedja som nu etablerar sig runt om i Sverige. Vi söker nu platsansvariga som vill leda verksamheter i en spännande bransch som nu öppnas upp i Sverige. JobCenter arbetar med jobbmatchning/rekrytering/bemanning/utbildning och är övertygade att bästa sättet att skapa ett framgångsrikt företag är att göra det tillsammans med fler entreprenörer som brinner för att nå uppsatta mål.

Som platsansvarig i JobCenter får du allt administrativt och marknadsföringsmässigt stöd från den centrala organisationen. Du kan fokusera på det viktigaste i din verksamhet, dvs skapa värde för dina kunder och deltagare.

Är det dags att bygga din egen framtid?

Anslut dig till uppstickarna och utmanarna!

Vi som driver konceptet JobCenter i Sverige, har som mål att bli landets mest lönsamma företag i branschen genom att leverera hög kvalitet i vår verksamhet. Det kräver att vi har landets mest lönsamma och kvalitetssäkra ledare. För att lyckas med detta så kommer vi att hjälpa dig att klara detta genom att vara en del av vårt team. Du kommer att få hjälp med vårt koncept, system, ekonomistyrning och marknadsföring.

Meriterande är om du arbetat som egen företagare och/eller varit verksam i ett franchiseföretag.

Antal tjänster

1

Adress

JobCenter, Östra Storgatan 69, 29131 Kristianstad

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: JobCenter, Östra Storgatan 69, 29131 Kristianstad
Senaste dag: 2019-08-31
AMS-ID: 8380514

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.