Platschef till Luleå för globala Schneider Electric 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med vinster på ~€24,7 miljarder under FY2016, hjälper våra 144.000+ medarbetare kunder i över 100 länder och bistår dem i hanteringen av energi och processer på sätt som är säkra, tillförlitliga, effektiva och hållbara. Från enklaste strömbrytare till de mest komplexa automationssystemen, så förbättrar vår teknik, mjukvara och service sättet som våra kunder hanterar och automatiserar sina verksamheter.

Vi söker nu en ny kollega som kommer att få möjligheten att arbeta som Platschef för våra kontor i Luleå, Piteå & Kiruna.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag med intressanta utvecklingsmöjligheter och bra förmåner. Du får också möjligheten att utveckla dig inom ett område som ligger rätt i tiden både ur miljö- och verksamhetseffektiviseringshänseende.

Som platschef kommer dina främsta uppgifter vara att utveckla vår personal och försäljningen av våra lösningar. 

Placeringsort är vid vårt befintliga Luleåkontor.

Vem är du

Vi tror att du hunnit samla på dig några års erfarenhet i arbetslivet och har dokumenterad ledarerfarenhet. Har du även arbetat inom komplex försäljning, B2B, oavsett nuvarande eller tidigare bransch ser vi det som meriterande. 

Vi ställer inga krav på branscherfarenhet utan vi förser dig med den utbildning som krävs genom våra interna utbildningsprogram.

Du känner dig nu mogen och upplagd för en ny utmaning i livet och brinner för att utveckla och effektivisera verksamheter.

Låter det intressant?

Läs mer om oss på www.schneider-electric.se/sv/ eller på https://www.schneider-electric.se/sv/about-us/careers/overview.jsp

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu.

Terminalen Executive Search arbetar inte med bemanningstjänster och därför blir du direkt anställd hos vår uppdragsgivare.

Om du som söker denna tjänst är från annan ort och önskar flytta till placeringsorten så kan vi i denna rekrytering aktivt stötta dig och din familj i de omlokaliseringsfrågor som kan uppkomma. Läs mer om detta på www.inflyttningslots.se

Välkommen med din ansökan senast 31 maj till www.terminalen.nu/rekryteringar

Notera! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten blir tillsatt före sista ansökningsdag kommer annonsen att tas bort från Terminalens webbplats.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Antal tjänster

1

Adress

Terminalen Executive Search, Storgatan 9, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Terminalen Executive Search, Storgatan 9, 97238 Luleå
Senaste dag: 2018-05-31
AMS-ID: 7717965

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.