Platschef 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa att bygga ett starkt team i regionen och genom ditt kunnande bidra till skapandet av ett tryggt och attraktivt Gällivare med en trivsam boendemiljö.

Rollen hos oss

Vi söker en affärsinriktad platschef som vill ta ansvaret för byggprojektets genomförande d.v.s. från kontrakt till överlämnandet inom givna tids- och kostnadsramar.

En framgångsrik platschef skapar och upprätthåller en bra relation till sin kund, är en god ledare och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer samt har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Rollen som platschef kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Våra platschefer har tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna. Beroende på uppdragets storlek har du ett antal arbetsledare till din hjälp som tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Du rapporterar till projektchefen.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande förhållningssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får dig själv och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna du har erfarenhet som platschef inom husbyggnad eller haft andra ledande roller inom byggbranschen.

Dina egenskaper
Du har förmågan att överblicka helheten och duktig på att planera och organisera projekt. Du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och entusiasmera andra. Du har ett positivt synsätt, ser möjligheter och trivs med att lösa utmaningar med ditt team.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Gällivare. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Andreas Rydberg, 070-397 46 20. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-09-13

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

NCC, Upplagsvägen 10, 98238 Gällivare

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

NCC

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: NCC, Upplagsvägen 10, 98238 Gällivare
Senaste dag: 2018-09-13
AMS-ID: 7878714

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.