Platschefsassistent 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. Part erbjuder prefabricerade badrum / badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. Parts badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.
Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

Vi söker en platschefsassistent till Part Construction AB

Ditt nya jobb

I rollen som platschefsassistent kommer du stötta platschefen och ledningen i administrativa sysslor samt vara delaktig i att utveckla och förbättra arbetsplatsens processer. Du kommer arbeta tätt tillsammans med platschefen och vara delaktig i ledningsgruppens arbete, du rapporterar direkt till platschefen.

Din erfarenhet:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, är flexibel och lätt kan växla mellan arbetsuppgifter, trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga men även hög integritet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande är erfarenhet av och kunskap i Microsoft Dynamics NAV.
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.

Antal tjänster

1

Adress

Partbyggen i Kalix AB (PartGroup), Industrigatan 17, 95231 KALIX

E-post för ansökan

ansokan@partgroup.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Partbyggen i Kalix AB (PartGroup), Industrigatan 17, 95231 KALIX
Senaste dag: 2018-08-15
AMS-ID: 0018-392533

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.