Pon Mining söker mekaniker till vårt CRC i Boden 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken Caterpillar. Pon Mining International är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. 
 
Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för vår personal och våra kunder – We take care of it! 
 
Ditt nya jobb 
Som mekaniker i CRC får du möjligheten att arbeta i en av de modernaste anläggningarna i Europa. Du kommer arbeta med underhåll, felsökning och komponentrenovering på Caterpillars maskiner. Du ingår i ett team som tillsammans arbetar för att vår kund ska få den bästa servicen och bästa kvalitén. 
 
Placeringsort är Boden och du kommer att arbeta dagtid. 
 
Din erfarenhet 
Du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller likvärdig. Du har viss erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller liknande, det viktigaste är att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva.  
 
Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha kunskaper i engelska då felsökning och servicelitteratur är på det språket. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.  
 
Körkort B krävs. 
 
Dina personliga egenskaper 
Du är noggrann och du har en god samarbetsförmåga som är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. Du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.  
 
Din ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten ringer du till CRC Manager, Ulf Brorsson, 072-4505400 
 
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2019-05-12.

Antal tjänster

2

Adress

Pon Equipment AB, Slipvägen 18, 96143 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Pon Equipment AB, Slipvägen 18, 96143 Boden
Senaste dag: 2019-05-12
AMS-ID: 8243498

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.