Privatrådgivare Bank i Luleå och Piteå 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Nu förstärker vi vår bemanning i Luleå och Piteå. Vill du vara med?

Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss. Därför behöver vi nu förstärka laget med ytterligare privatrådgivare, en i Luleå och en i Piteå.

Som privatrådgivare tar du hand om kundens hela bankengagemang. Dina arbetsuppgifter är att förvalta och utveckla befintliga kunder, men även hitta nya kunder och affärsmöjligheter.

Som person är du engagerad, positiv och brinner för affären. Att skapa nöjda kunder och långsiktiga relationer är en självklarhet för dig. Du gillar att ha eget ansvar, att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.

Du har erfarenhet från arbete i bank och det är en stor fördel om du redan idag har Swedsec-licens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i vårt erbjudande. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser.

Antal tjänster

2

Adress

Länsförsäkringar Norrbotten, Box 937, 97128 LULEÅ

E-post för ansökan

ansokan@LFnorrbotten.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Länsförsäkringar Norrbotten, Box 937, 97128 LULEÅ
Senaste dag: 2019-01-25
AMS-ID: 23038208

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.