Privatrådgivare bank och försäkring 16 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Till vårt nya kontor i Boden söker vi nu medarbetare!
Fler och fler norrbottningar inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss.

Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vårt nya kontor i Boden. Det är meriterande om du har erfarenhet av bank, speciellt med Swedsec-licens, eller försäkring. Då din personlighet är det viktigaste kan även du med erfarenhet från försäljning eller kundservice söka. Vi ger dig naturligtvis den utbildning du behöver.

Det är viktigt att du har god självdisciplin, gillar att ta ansvar, tar egna initiativ och fattar egna beslut. Du är social, bra på att skapa kontakter och goda relationer då kundservice kommer prägla dina dagar. För att trivas i rollen är det också viktigt att du ser löpande förändringar som något positivt.

I din roll är du ett ansikte utåt för bolaget och det är av högsta vikt att du bidrar till en hög kundnöjdhet.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i vårt erbjudande. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser.

Antal tjänster

3

Adress

Länsförsäkringar Norrbotten, Box 937, 97128 LULEÅ

E-post för ansökan

ansokan@LFnorrbotten.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Länsförsäkringar Norrbotten, Box 937, 97128 LULEÅ
Senaste dag: 2019-06-30
AMS-ID: 23352671

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.