Privatrådgivare till Gällivare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba med att identifiera och uppfylla våra privatkunders behov och på så sätt få ännu nöjdare kunder?
Vi söker nu en Privatrådgivare till vårt kontor i Gällivare. Det händer mycket i både bankbranschen och i Gällivare och det gör jobbet som privatrådgivare både intensivt och omväxlande. Du arbetar med kundens alla behov av banktjänster som bolån, sparande, försäkringar och vardagsaffären. Du har kontaktansvar för egna kunder. Du arbetar främst med egna kunder i bokade möten, men också proaktivt med att hitta nya kunder. Spontana kundmöten kan också förekomma.

Vi tror att du har läst ekonomi minst på gymnasienivå. Det är meriterande att ha examen från högskola/universitet. SwedSec licens är också en merit. Körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är viktiga. Du är positiv, ansvarstagande, noggrann och social. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation.

Du rapporterar till Gruppchef Privat i Gällivare. Tjänsten är på heltid, dvs. 38,5h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Adress

Sparbanken Nord, ,

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Sparbanken Nord, ,
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 23178224

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.