Processoperatör – Tekniker till RISE ETC i Piteå (2018 – 26A) 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

RISE Energy Technology Center AB (RISE ETC) är ett dotterbolag inom det nationella RISE Research Institutes of Sweden som genomför forskning och erbjuder tjänster till näringsliv, akademi och samhälle. Huvudsakligt fokusområde för forskningen vid RISE ETC är termokemiska omvandlingsprocesser och de tjänster som erbjuds kopplar huvudsakligen mot kompetenser inom kärnområdena förbränning, förgasning, pyrolys, uppgradering och biomaterial. Inom verksamheten finns för närvarande ca 20 anställda, huvudsakligen i form av forskare och teknisk personal, med ett behov av nyrekryteringar under 2018. Våra välutrustade och anpassade lokaler i Piteå och består förutom av kontorsplatser också av generösa utrymmen för labb- och testverksamhet. Vår strävan är att verka i en öppen och kreativ arbetsmiljö som främjar samarbeten och teamkänsla.

RISE ETC söker nu:

Processoperatör och allsidig praktiker

Om jobbet: Du kommer att fungera som utförare i den experimentella verksamheten vid RISE ETC i Piteå och rapporterar ditt dagliga arbete till arbetsledande Labbsamordnare och Projektledare. Du kommer att ingå i olika projektgrupper där dina huvudsakliga uppgifter kan sammanfattas i följande punkter:

* Operatör i olika försöksuppställningar
* Förberedelser, genomföranden och efterarbeten i planerade försökskampanjer
* Delaktig i praktisk design av försöksuppställningar
* Generellt konstruktionsarbet
* Övrigt allmänt förekommande praktiskt arbete i labb och fastighet
* Delaktighet i praktiska fältuppdrag hos externa kunder

Om dig: Du är en kreativ, handlingskraftig och samarbetsvillig person som både självständigt och tillsammans med dina medarbetare engagerat utför dina uppdrag du ställs inför. Du behöver inte ha några direkta kunskaper inom våra forskningsområden, men vi uppskattar dig som är nyfiken på dessa och betydelsen av innovationer inom dessa för en hållbar framtid. Vidare har du följande kvalifikationer:

* Flerårig praktisk arbetslivserfarenhet från industrirelaterad verksamhet.
* Intresse och erfarenhet från processtyrning av industriella produktionsprocesser
* Utbildningsbakgrund motsvarande minst 3-årigt gymnasium. Vidareutbildning vid Högskola kan vara meriterande.
* Kunna kommunicera hjälpligt på engelska
* Grundläggande datakunskaper
* Meriterande: el- och styrkunskaper

Viktigt är även din positiva attityd och vilja att effektiva kunna arbeta utifrån uppdragen som initieras från RISE ETC:s forskare och ingenjörer. Du har de uttalade projektmålen i fokus och löser självständigt praktiska problem som uppstår på vägen.

Om framtiden: Energi är en av de viktigaste frågorna för en hållbar framtid, både nationellt och globalt. RISE ETC är en huvudaktör i utvecklingsarbetet inom termokemiska omvandlingsprocesser med en verksamhet i Piteå som expanderat under de senaste 5 åren. Vi erbjuder dig att delta i en spännande utveckling in en riktig framtidsbransch, såväl nationellt som internationellt.

Villkor: Anställning heltid/dagtid med provanställning 6 mån följt av tills vidare anställning med villkor enligt gällande kollektivavtal och överenskommelser. Vi önskar att du tillträder snarast.

Kontakt: VD Magnus Marklund, tel. 010-516 6185.

Ansökan: Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast den 1/10 2018.

Fackliga ombud: Mats Elowson, Unionen, 0920-233515 och Esbjörn Petterson, Sveriges Ingenjörer, 010-516 61 79

Phone calls from external recruitment companies and/or salespersons are kindly declined since we follow the Swedish Public Procurement Act

Processoperatör, tekniker, RISE ETC, Piteå

Antal tjänster

1

Adress

RISE, 94138, 94138 2581

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: RISE, 94138, 94138 2581
Senaste dag: 2018-10-01
AMS-ID: 7928447

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.