Produktionstekniker 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Part är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.
Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, PreEnergi AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

Dina arbetsuppgifter

I din roll hos oss som produktionstekniker kommer du att arbeta med väldigt blandade arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få vara med och utveckla produktionslinan och produkten, få möjligheten att vara projektledare i diverse förbättringsprojekt men även vara med att installera, felsöka och reparera teknisk utrustning/maskiner vid behov. Rollen är väldigt uppskattad och viktig på företaget då du i ditt arbete bland annat underlättar för operatörerna ute i produktionen.

Din profil

Vi söker dig som är en glad och lättsam person med viljan att utvecklas och leverera fina resultat i ditt arbete. Du ska klara av att arbeta självständigt liksom i grupp. Vi ser det som en merit med ett genuint teknikintresse då tjänsten omfattar såväl det teoretiska som det praktiska i att underhålla och utveckla produktionstekniken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kompetenser

-Ingenjörsutbildning, gärna inom maskinteknik eller automation.
-Svenska och engelska både i tal och skrift.

Meriterande

-Har erfarenhet av att arbeta med CAD, gärna Autodesk Inventor.
-Kunskaper inom programmering av diverse styrsystem.
-Kunskaper inom elektronik och felsökning
-Har erfarenhet från industrin

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Antal tjänster

1

Adress

Partbyggen i Kalix AB / Part Construction AB, Industrigatan 17, 95231 KALIX

E-post för ansökan

daniel.enstrom@partab.nu

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Partbyggen i Kalix AB / Part Construction AB, Industrigatan 17, 95231 KALIX
Senaste dag: 2019-01-20
AMS-ID: 0018-714123

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.