Projekt – och byggledare till Kiruna / Gällivare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

I Kiruna och Gällivare har vi en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver nu bli fler för att kunna matcha denna efterfrågan. Vi söker därför en erfaren projektledare till vårt Kiruna- och Gällivarekontor. Vid Sweco i Kiruna och Gällivare är vi för närvarande 31 personer med hela norden som arbetsplats.

Din kommande roll

Hos oss får du arbeta med både de mindre och större projekten och blir delaktig i den samhällsomvandling som pågår i Malmfälten. Du får dessutom tillgång till ett unikt kompetensnätverk över hela landet, som hjälper dig att utvecklas i ditt kunnande och som konsult. Som konsult hos oss får du ta ett stort eget ansvar och arbeta i ett dynamiskt företagsklimat. Vi har en tydlig ambition att ta tillvara på kompetensen hos erfarna och föra över den på yngre medarbetare, genom att de senare får ta stort ansvar och får hjälp av en erfaren mentor i uppdragen.

Som projekt- och byggledare kommer du arbeta med en rad olika projekt inom samhällsomvandlingarna och även åt kunder så som Esrange, Trafikverket och fastighetsbolag. I din roll ingår det även att ansvara för att utveckla kundrelationer med våra nuvarande kunder samt även skapa relationer med nya kunder. 

Om dig

Vi söker dig som är en driven projekt- eller byggledare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ledarskap i dina tidigare yrkesroller eller universitets- och högskoleutbildning.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Antal tjänster

2

Adress

SWECO AB, Kaserngatan 14, 981 37 Kiruna, 98137 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: SWECO AB, Kaserngatan 14, 981 37 Kiruna, 98137 Kiruna
Senaste dag: 2018-08-13
AMS-ID: 7619204

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.