Projektchef till Samhällsbyggnadsförvaltningen 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Samhällsbyggnadsförvaltningens nuvarande ansvar är att under kommunstyrelsen arbeta för att förverkliga det ?nya Gällivare?. Förvaltningens arbete är varierande och innefattar många olika uppdrag. Gällivare kommun genomgår en övergripande organisationsöversyn vilket kan medföra att förvaltningens ansvar utökas.

Arbetsuppgifter

Som projektchef har du ansvar för att samordna, leda och utveckla projektorganisationen kopplat till samhällsomvandlingen inom bygg- och anläggningsverksamhet. Du har ansvar för projektuppföljning och att säkerställa att projektmålen uppnås samt budgetansvar för projekten inom förvaltningen. I arbetet ingår även att koordinera och leda såväl egna projektledare som inhyrda. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med engagerade medarbetare och många aktörer. Tjänsten är direkt underställd förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan leda vår projektorganisation med utmanande samhällsbyggnadsprojekt. Du har relevant utbildning på universitets-/högskolenivå, erfarenhet av projektledning och vill ta nästa steg som projektchef i en kommun som utvecklas. Du tycker om att driva projekt gentemot flera kontaktytor och har förhandlingsvana. För att trivas hos oss bör du vara öppen och utåtriktad, initiativrik och ansvarstagande.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Upplysningar

Förvaltningschef Lennart Johansson, tfn 0970-818

Ansökan

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-03-24
AMS-ID: 8189222

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.