Projektingenjör inom underhåll till Trafikverket! 22 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Tjänsten som projektingenjör på Trafikverket ger dig en unik start på karriären och alla möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som projektledare. Tillsammans med ett skräddarsytt utvecklingsprogram får du bästa möjliga stöd att snabbt ta dig an stort eget ansvar. Låter det spännande? Sök i så fall tjänsten redan idag och låt oss bli din språngbräda ut i arbetslivet.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu för Trafikverkets räkning ytterligare en nyexaminerad ingenjör för att komplettera vårt befintliga konsult-team till ett mycket spännande uppdrag som projektingenjör. Detta är förmodligen en av de bästa chanserna på länge att få arbeta i stora och komplexa projekt men också för att lära sig allt om anläggningsbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår Trafikverket. Trafikverkets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör kommer du att få arbeta i flera spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige. Du får en roll som projektingenjör där vi kommer att lägga stort fokus på din kompetensutveckling. Du kommer att vistas i en utvecklande miljö med högt tempo och stort eget ansvar. Till ditt stöd har du ett skräddarsytt utbildningsprogram som inleds med en grundlig introduktion som ett första steg i din kompetensutveckling. Därefter varvas praktik med teori samtidigt som du får en egen coach som bistår med stöd och vägledning.
Du kommer att arbeta nära olika projektledare med stor variation i arbetsuppgifterna. Den gemensamma nämnaren är att du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar i olika projekt.

Du kommer exempelvis att

* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt att prognostisera slutkostnader.
* Kontinuerligt följa upp tidplaner, nedlagda kostnader och gjorda beställningar.
* Medverka vid kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens alla delar.

Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och goda möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i rollen som projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet får du bästa möjliga stöd att snabbt ta dig an stort eget ansvar.

VI SÖKER DIG SOM

Har civilingenjörsexamen, exempelvis en examen inom Industriell Ekonomi eller Väg & Vatten.

Efterfrågade specifika kompetenser

* Nyutexaminerad eller 1-2 års arbetslivserfarenhet.
* Goda kunskaper gällande svenska och engelska i både tal och skrift.
* Stor drivkraft och en vilja att snabbt ta sig an nya arbetsuppgifter samt axla eget ansvar.

Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men detta är inte ett krav.

Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Vidare är du en lagspelare som inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Tillsvidare

START: Enligt överenskommelse

ARBETSTID: 08:00 – 17:00

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trafikverket är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. Trafikverket fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta smart infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-08-11
AMS-ID: 7713928

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.